04 shkurt 2011

Nicchi: penalltia ka ekzistuar


President i Shoqatës së Gjyqtarëve të Italisë, Marcello Nicchi tha se nuk ka as një dyshim në penalltin e ndeshjes Palermo - Juve, ka pasur një prekje me dorë dhe se gjyqtari ka bërë një gabim të madhë.

Biankonerët kanë pësuar humbje 2-1 ndaj Palermos, ku Cesare Bovo ka luajtur me dorë në zonen e ndaluar ndërsa referi Emilio Morganti nuk referoj penallti.

Egzistojn ditët e mira dhe të kqija.

E dimë që në at ndeshje nuk ka shkuar mirë dhe nuk kemi dyshime në gabimet e Morgantit, ai do të suspendohet në disa ndeshje.

Të nderuar Binkoner edhe ne i bashkangjitemi deklarates të kryetarit të Palermos, Zamparini i cili kishte deklaruar se referët që gabojnë në ndeshjet e futbollit nuk duhet ti suspendojm me dy apo tri ndeshje por ti burgosim pasi që ata gabimet po i bëjnë më një prapavi që dikush po i paguan ata. Kjo është një hije e keqe që po bie mbi supet e Juves i cili nga ndeshja në ndeshje po penalizohet rëndë nga gjekatat e zeza me respekt
GrandeJuve.