04 shkurt 2011

Morganti dënohet 2-3 javë mos referim


'Nëse dështoni, e paguani', ky është ligji i jetës.

Arbitri Morganti pas gabimit të mërkurën në ndeshjen Palermo - Juventus do të pësojë një dënim deri në 2/3 javë mos referim.

Sipas Tuttomercatoweb ky do të jetë sezoni i fundit i këti arbitri dhe ndoshta për herë të fundit drejtoi një sdidë të Juventusit.

- Këta njerz duhet të denohen me Burg se ai ka marë tëholla edhe të mos referoj dy apo tri ndeshje nuk është asgjë për denimin e tij.