07 shkurt 2011

Matri: Po e jetoj ëndrrën

Alessandro Matri është shprehur i entuziazmuar me kalimin e tij te Juventusi dhe ftesën që ka marrë nga përfaqësuesja e Italisë, por shpreson që të krijojë qëndrueshmëri në formën e tij.

“Po e jetoj ëndrrën. Jeta ime ka ndryshuar javën e fundit: së pari Juventusi, dhe tash Italia”.

“Juventusi më ka mirëpritur, ndërsa kur arrita në Coverciano, (Gigi) Riva më bëri të ndihem mirë me komplimentet dhe përkushtimin”.

“Është turp për fishkëllimat që mora në Cagliari, por unë dua të vazhdoj ëndrrën”, ka thënë sulmuesi italian për Il Corriere dello Sport.