08 shkurt 2011

Marotta konfirmon negociatat me Del Pieron

Menaxheri gjeneral i Juventusit, Beppe Marotta, ka konfirmuar se ata janë duke planifikuar biseda të reja për Alessandro del Pieron.

Shtypi italian dje shkroi se dy palët së shpejti do të takohen për të caktuar kushtet e kontratës së re.

“Dera për arritje të reja është gjithmonë e hapur. Ne shpresojmë të arrijmë atje sa më shpejt që është e mundshme dhe të vazhdojmë me të. Ne do të dëshironim Alessandro të shijojë fushën në stadiumin e ri, ku ne përfundimisht do të luajmë në sezonin e ardhshëm”, ka thënë Marotta.