10 shkurt 2011

Lista e klubeve më të pasura në botë

Nje kompani e auditimeve financiare ka hartuar listen e 20 skuadrave me te pasura ne bote per vitin 2010. Kesaj liste i prine skuadra mbreterore e Real Madridit e ndjekur nga Barcelona dhe Manchester Unitedit.

Kjo eshte lista e plote e skuadrave me te pasura ne bote:

1. Real Madrid 438,6 mln euro
2. Barcelona 398,1
3. Manchester Utd. 349,8
4. Bayern Munich 323,0
5. Arsenal 274,1
6. Chelsea 255,9
7. Milan 235,8
8. Liverpool 225,3
9. Inter 224,8
10. Juventus 205,0
11. Manchester City 152,8
12. Tottenham 146,3
13. Hamburg 146,2
14. Lyon 146,1
15. Marseille 141,1
16. Schalke 139,8
17. Atletico M. 124,5
18. Roma 122,7
19. Stuttgart 114,8
20. Aston Villa 109,4