10 shkurt 2011

Juventus po e përcjell Fabio Coentrao-n

Gazeta e përditshme "TuttoSport", sot bëri të ditur se mbrëm në takimin miqësor Portugali - Argjentin, ishin të pranishëm edhe dy agjent të Juventusit.

Ky talim ishte zhvilluar në Zvicer, 300 km larg Torinos që nuk ishte larg përtë shkuar dhe përti shikuar këto dy përfaqsuese të cilat në përbërjet e tyre kanë shumë yje të klasit botëror, njëri nga ta është edhe Portugezi, Fabio Coentrao.

Ky 22-vjeqar mrojtës i Benfikas, i cili mund të luaj në krahun e majtë të mbrojtjes, është futbollisti më i kërkuar për këtë repart. Ky futbollist ishte pran largimit edhe sezonin e kaluar.

TuttoSport bënë të ditur se mardhënjet e mira ndërmjet Juventusit dhe presidentit të Benfikas Luis Felipe Vieira, mund të bijn dakord për transferimin e këti futbollisti, por Juventus duhet të arri të mbosht konkurentët sic janë: Real Madrid, Manchester United dhe Bayer Mynchen.
Cmimi i Coetraos është afër 30 milion dhë është e vështirë që Juventus ta paguaj një qmimë të tillë - për ju *
LAJMENEWS në GrandeJuve*