14 shkurt 2011

Leonardo: Humbja nga Juve vetëm një rrëshqitje

Trajneri i Interit, Leonardo, është i bindur se humbja e djeshme nga Juventusi është vetëm një rrëshqitje momentale.

“Ne dështuam të krijojmë shanse në pjesën e parë. Juve luajti shumë mirë, mbeti i bashkuar dhe ishte vështirë t’i thyesh ata. Pas pauzës ne luajtëm shumë më mirë dhe kaluam gjithë kohën duke sulmuar, por Juve u mbrojt mirë dhe u përpoq të jetë e rrezikshme në kundërsulme”

“Eto’o nuk ishte problemi, pasi në përgjithësi ne pasuam topin shumë ngadalë, andaj sulmuesit nuk kanë shumë përkrahje. Kam pritur Juventus t’ia dalë kaq mirë, pasi ju mund të shihni se ata janë përmirësuar”, ka thënë Leonardo.