18 shkurt 2011

Lecce-Juventus: Arbitër Mazzoleni

Paolo Mazzoleni do të jetë arbitër kryesor në ndeshjen Lecce-Juventus që do të luhet të dielën në ora 12:30.

Në Via del Mare, Mazzoleni do të ndihmohet nga asistentët Lorenzo Manganelli dhe Salvatore Longo. Arbitër i katërt do të jetë Emiliano Gallione. /Juventus-Fans/