14 shkurt 2011

Edgar Davids është Legjend e Juventusit

Sot përfunduan votimet për një vend që mbushi numrin e 50-të, të yjeve Legjendar të Juventusit.

Gjat votimit i cili ishte i hapur qe dy javë në faqen zyrtare të Juventusit kanë votuar mbi 12 mijë tifoz të cilët e zgjodhën Edgar Davits si Legjendarin e 50 të Juvetusit.

Emri i ti do të jetë i kdhendur në muret e stadiumit, po ashtu do ta fitoj edhe "YLLIN E ART".

Davids Reagoi: Jamë shumë i lumtur pa mas që tifozët biankoner më zgjodhen mua, Tifozet Biankoner kanë vazhduar që ta dëshiroin BIT BULLIN, i cili për cdo ndeshje të zhvilluar nga ana e Juventusit, në tribunat shifet ndonjë barkat me emrin dhe foton e Davids.

Nuk e di pse kamë mbetur në zemrat e tifozëve Biankoner, ndoshta për atë që kamë treguar në fushen e gjelbërt, gjithjë kam dhënë maksimumin timë në ndeshje.

Unë do të shkojë në Torino për ta shikuar Stadiumin e ri si dhe YLLIN TIM, po ashtu dua të shikoj ndonjë ndeshje të Juves dhe të njoftona me futbollistët e rinjë - deklaroj Davids.

Mbrapa tina gjenden edhe 10 emra të cilët kishin grumbulluar më së shumti vota. Gjithsej kanë votuar 12655 shikues.

Lista në vijim:

1) Edgar Davids (7401 Vota; 58,48%)
2) Zbigniew Boniek (659 Vota; 5,21%)
3) Michael Laudrup (512 Vota; 4,05%)
4) Francesco Morini (509 Vota; 4,02%)
5) Alessandro Birindelli (452 Vota; 3,57%)
6) Massimo Bonini (384 Vota; 3,03%)
7) Vladimir Jugovic (382 Vota; 3,02%)
8) Fabio Cannavaro (370 Vota; 2,92%)
9) Lilian Ulien Thuram (338 Vota; 2,67%)
10) Giancarlo Marocchi (263 Vota; 2,08%)