14 shkurt 2011

Legrotaglie jamë i lumtur që Juventus fitoj

Ish futbollisti i Juventusit ka komentuar fitoren e Juves ndaj Interit.

Jamë i lumtur që jamë në Milano, Jeta e futbollistit varet nga zezona, një cikël hapet tjetri përfundon, kamë qenë i bindur se cikli i imë me Juventusin ka mbaruar.

Shumë jamë i lumtur që ish skuadra ime ka shenuar fitore ndaj Interit, shpresoj që atje kamë lënë diçka si njeri si dhe si lojtar, kam përjetuar duartrokitje, ledhatime, brohoritje nga tifozët Bjankoner, shpresoj që ata të më vlersojn ende sepse kamë dhënë maksimumin deri sa kam mbajtur fanellen bardh e zi - Deklaroj Nicola Legrotaglie.