06 shkurt 2011

Del Neri: Kishim të drejtë, na mungonin sulmuesit‏

Rikthehen sulmuesit për Juventusin, rikthehet edhe fitorja.

Del Neri pas ndeshjes se fituar 3 -1 kunder Cagliarit thekson: “Juventusi që nga fillimi ka paguar rëndë mungesën e sulmuesve.

Matri gjatë lojës ka qënë përfekt , ashtu si ishte edhe Luca Toni.”

Del Neri ka bërë të ditur se gjatë kësaj jave rikuperohet edhe sulmuesi tjeter Iaquinta dhe se tash ka disa zgjidhje më shumë për repartin sulmues.

I pyetur për ndeshjën e radhës kunder Interit Del Neri ka theksuar:”

Për ne mund të jetë më e veshtirë të luajme kunder Cagliari-t se sa kunder Interit”.

“Pas kësaj ndeshje të fituar ne duhet ta ruajmë qetësinë dhe të vazhdojmë me rezultate sa më pozitive për ta siguruar një vend për në Champions League” – thekson Del Neri.