07 shkurt 2011

Del Neri do ta pushoj Krasic kundër Interit

Gjendja fizike e Milos Krasic si dhe forma e tijë nuk janë afër asaj që bëri Krasic në fillim të stinorit. Që nga një muaj nuk është ai Krasic që ishte më herët.

Krasic është i detyruar të pranoj ftesen e përfaqsueses Serbe para takimit me Izraelin, dhe Del Neri ka vendosur që ta pushoj për një xhiro.

Del Neri ka bërë të ditur se Krasic do të pushoj kundër Interit, ku nuk do të jetë në formacionin startues.

Megjithatë, bëhet pyetje mos është kjo një taktik e Del Nerit përta shqetsuar teknikun Leonardo, do të mbetet të shifet - përktheu GrandeJuve.