09 shkurt 2011

Magnusson a arritur në Torino

Pas përforcimeve me Matrin, Tonin dhe barzaglin, Juventus në afatin kalimtar të Janarit ka blerë edhe Hordur Bjorgvin Magnusson.

Ky fitbollist i cili ka vetëm 17 vjec, ka arritur nga skuadra e Irlandes, Fram Reykjavik. Ai është pritur shumë mirë në Torino.

Fjalët e para të ti ishin "ForcaJuve", qyteti ishte i shkëlqyeshëm, njerëzit ishin mikritës të cilët më ndihmuan mu. Kjo është një shans e madhe për mua, në Itali më kanë dashur edhe Milano dhe Sampdoria, kurse në Angli, Everton, Totenhem, dhe Sunderland - Ka deklaruar Magnusson.

Ky futbollist është mesfushor, por i pëlqen të luaj edhe më ofanziv - *LAJMENEWS - GRANDEJUVE*