04 shkurt 2011

Cagliari - Juvemtus, për një ditë shiten 12.000 bileta

Do të jetë i mbushur plot e përplotë stadiumi San't Elia i Cagliarit në ndeshjen përballë Juventusit.

Natyrisht dhe pritej, sepse udheton skuadra më e madhe italiane dhe për këtë tifozët e Cagliarit janë të vetëdijshëm.

Në ditën e djeshme janë shitur 7.000 bileta, sot 12.000 për Ultrasit ne Curva Sud Nord, priten dhe shumë shitje të tjera të biletave, dhe stadiumi do të jetë i mbushur, djemtë e Donadonit do tentojnë të marrin 3 pikë për të vazhduar hapin e fitorëve, pritet të shihet a ka dhënë rezultat heshtja mediatike e Juventusit.