07 shkurt 2011

Arshavin në merkato?

Arsenal është e gatshme t’a fus Arshavinin në merkato pasi që Rusi është lehtë i zëvendësueshëm në ekipin e tijë.

Sulmuesi Rus sipas ‘caughtoffside’ nuk bën pjesë më në planet e Wengerit dhe është i gatshëm ta vendos atë në merkato.

Në Itali Juventusi është e interesuar për një sulmues me karakteristika të ngjashme si të Arshavinit, por sulmuesi Rus do t’a pranonte vetëm një transfer tek Barcelona.

Gjithsesi në ditët në vazhdim do të ketë diqka më konkrete ndonjë konfirmim apo hedhje poshtë të këtyre zërave nga Wenger ose vetë lojtari.