03 shkurt 2011

Analiza Sportive në GrandeJuve

Përfundoj Java 23 e Kampionatit Italian, ne në GrandeJuve kemi filluar një Analiz Sportive me shpres në rezultate të mira që të mërrijm fazen e Champions Leagues.

Rezultatet e Javes 23 (Ne do ti analizojm vetëm ato ndeshje të cilat synojn një vend në Champions League)

01.02.11 20:45 Milan - Lazio 0-0
02.02.11 20:45 Palermo - Juventus 2-1
02.02.11 20:45 Chievo - Napoli 2-0
02.02.11 20:45 Udinese - Bologna 1-1
02.02.11 20:45 Roma - Brescia 1-1
03.02.11 20:45 Bari - Inter 0-3

Futbolli Italian në Krizë: Në botën e futbollit modern dinamika e lojës mund të bëj që referi kryesorë nganjëherë të mos sheh rastet e prekjes me dorë brenda zonës së rreptësisë, por mbrëmë në ndeshjen Palermo - Juve 2-1 referi më i mirë në Serie A për vitin 2010 Emidio Morganti nuk dha një penalti të pastër. Gjersa rezultati ishte 2-0 në favor të Palermos, ndodhi një prekje me dorë nga Cesare Bovo, por me qëllim nuk u referua nga Morganti. Në foton që kemi shkoqitur nga video e postuar më poshtë (sekonda e dytë) shihet se referi kishte një pamje të qartë të lojës me dorë, ishte duke e përcjellur mirë lojën dhe për më shumë referi ishte vetëm 3 metra larg kësaj ndodhie. Nëse ky është referi më i mirë në Serie A, atëherë mund t’a krahasoni me nivelin e referimit në Ligën Italiane.Zamparini ditë më herët kishte kërkuar burgim të referëve që kapen duke kurdisur ndeshje, sepse nuk mjafton vetëm marrja e licensës për referim dhe dita e ditës po e vrejmë se Zamparini kishte të drejtë, vërtetë ky referim e shkatërron futbollin.Sot i ndodhi Juventusit, por në të ardhmen mund t’i ndodhë të gjitha ekipeve në Serie A. Ju të nderuar vizitor videon mund ta shikoni duke kopjuar kete linke: http://www.youtube.com/watch?v=hUfxN1q4fps&feature=player_embedded
Nëse vazhdojn referët kështu ne nuk do të arrijme në zonën e Championsit.

Pas Javes 23 - Milanano mbetet ne krye te tabeles me +5 pik, ndaj Napolit i cili u gjënjuzuar në verona ndaj Kievos, Lacio fitoj nje pike ne udhetim ne Milano, por humbi poziten e tret, sepse interi shenoj fitore te pritur ndaj Barit i cili gjindet ne fund te tabeles. Roma dhe udinese nuk arriten te ndryshojn renditjen mbeten ne pozitat 5 dhe 6 pasi qe luajten baraz 1-1 si vendas, kurse derbi Palermo - Juve i takoj siciljaneve te cilet me ndihmen e referit kaluan me pike Udinesen dhe Juven ky i fundit aktualisht gjindet -6 pike vendit te katert, vend qe te dergon ne Champions league..

Tabela para Javës 23

1 Milan 47
2 Napoli 43
3 Lazio 40
4 Inter 38 (-1 Loj)
5 Roma 38 (-1 Loj)
6 Udinese 36
7 Juventus 35
8 Palermo 34
9 Cagliari 29
10 Chievo 27
11 Sampdoria 27
12 Genoa 27
13 Fiorentina 25
14 Bologna 25
15 Parma 25
16 Catania 22
17 Lecce 21
18 Cesena 20
19 Brescia 18
20 Bari 14

Tabela pas Javës 23

1 Milan 48
2 Napoli 43
3 Inter 41 (-1 Loj)
4 Lazio 41
5 Roma 39 (-1 Loj)
6 Palermo 37
7 Udinese 37
8 Juventus 35
9 Cagliari 32
10 Chievo 30
11 Fiorentina 28
12 Sampdoria 27
13 Genoa 27
14 Bologna 26
15 Parma 25
16 Lecce 24
17 Catania 23
18 Cesena 21
19 Brescia 19
20 Bari 14

Ne vazhdim mund të informoheni për qiftet e 4 Javëve në vazhdim.

Java 24

05.02.11 18:00 Udinese - Sampdoria
05.02.11 20:45 Cagliari - Juventus
06.02.11 15:00 Lecce - Palermo
06.02.11 15:00 Lazio - Chievo
06.02.11 15:00 Napoli - Cesena
06.02.11 15:00 Genoa - Milan
06.02.11 20:45 Inter - Roma

Java 25

12.02.11 18:00 Milan - Parma
12.02.11 20:45 Roma - Napoli
13.02.11 12:30 Palermo - Fiorentina
13.02.11 15:00 Brescia - Lazio
13.02.11 20:45 Juventus - Inter

16.02.11 20:45 Fiorentina - Inter (takimi i mbetur)

Java 26

19.02.11 20:45 Inter - Cagliari
20.02.11 13:30 Lecce - Juventus
20.02.11 15:00 Chievo - Milan
20.02.11 15:00 Genoa - Roma
20.02.11 15:00 Lazio - Bari
20.02.11 15:00 Udinese - Brescia
20.02.11 20:45 Napoli - Catania

Java 27

26.02.11 15:00 Juventus - Bologna
27.02.11 15:00 Palermo - Udinese
27.02.11 15:00 Roma - Parma
27.02.11 15:00 Cagliari - Lazio
27.02.11 20:45 Sampdoria - Inter
27.02.11 20:45 Milan - Napoli