11 shkurt 2011

Agjenti: Cisse në Juve? Nuk dëshiroj të përmend emra

Pas disa spekulimeve se Juventus është afër bomberit të Freiburgut Papiss Demba Cisse, agjenti i tij Guido Nickoay ishte kontaktuar nga Calciomercato.it dhe tha:

“Në Janar klubi nuk dëshiroj t’a shesë, por në verë mund të largohet. Juvenuts? Mund t’ju them se në të po interesohen ekipe të mëdha Evropine nga të gjitha ligat, por nuk dëshiroj të përmend emra.”

“Vlera? Ende është herët të flasim rreth kësaj, por mendoj se Freiburgu mund t’a lejoj djaloshin t’a bëj një hap më shumë në karrierën e tijë.”

“Ai është një sulmues shumë i shpejtë dhe ka një instikt vrasës për golin. Ai është një 9-sh klasik dhe do të përshtatej pothuajse në qdo ligë.”