03 shkurt 2011

Marotta: Juventusi dëmtohet nga gjyqtarët

Drejtori i Juventusit, Giuseppe Marotta ka thënë se gjyqtarët dhe Calciopoli po e ndalojnë klubin për të pasur sukses.

“Nuk dua të arsyetohem. Unë kritikoj klasin e referimit në Itali”.

“Unë nuk dua që të vë në dyshim gjykimet e bëra për Juventusin sa i përket Caliopolit. Perceptimi për Juventusin tani është bërë arrogant. Kanë ekzistuar disa episode të cilat e kanë dëmtuar Juventusin së fundmi. Nuk e di pse ekziston ende ky qëndrim ndaj nesh”, u shpreh Marotta.