07 shkurt 2011

Edhe Juve pas Sanchez

Juventus po përgaditet seriozisht për të ardhmen, përkatësisht sezonin e ardhshëm kur ata mendojnë të jenë pretendentë serioz për titullin në Serie A.

Në këto plane objektiv kryesorë është Alexis Sanchez dhe Juve e din fortë mirë se do t’a ketë të vështirë ‘luftën’ me Interin rreth sigurimit të shërbimeve të Kileanit 22 vjeçarë.

Juve po planifikon pak freski në sulm si dhe dy mbrojtësa të krahut për t’a kompletuar ekipin që do të luaj në stadiumin e ri.

Në këtë marrveshje mund të hyjë edhe Raffaele Palladino (26 vjeçarë) dhe Sebastian Giovicno (24 vjeçarë) këta dy lojtarë në gjysmë-pronë me Genoan përkatësisht i huazuar në Parma.