09 shkurt 2011

D'amico: Iaquinta do të mbetet në Torino

Edhe emri i Vicenzo Iaquites është ndër ata emrat që mund të largohet nga Torino, mirpo Agjenti Andrea D`Amico ka dematuar zërat për një largim të klientit të tij.

Rikuperimi i ti po shkonë shumë mirë, nuk mund t`ju them se a do të jëtë i përfshir në formacionin për ndeshjen e ardhshme.

I pyetur se a është Iaquinta i domosdoshëm edhe për të ardhmen e Juves, ai u përgjigj:

Për këtë ju mund ta pyetni Marotten, ajo qu unë mund t`ju themë është se klieti imë do të mbetet edhë për stinorin e ardhshëm në Torino sepse mendoj që Juve nuk ka një sulmues më të mirë Iaquinten.

I pyetur se a është i interesuar ndo një klub për klientin e tij, D`Amico deklaroj se e rëndësishme është rikuperimi i Iaquintes dhe skuadra e Juventusit. *LAJMENEWS - GRANDEJUVE*