06 shkurt 2011

Benitez trejner i ardhshëm i Juventisit

Ish trejneri i Interit, Rafael Benitez do të mund ta zavëndësoj Luigi Del Nerin, në pankinen e Juventusit bënë të ditur "MIRROR".

Sipas "MIRROR-it", Benitez është në kërkim të klubit të ri, dhe është e mundhshme të merrë postin e krye Trejnerit të Juventusit.

Benitez - Juventus, janë në lidhje që nga muaji maj 2010, por ai nuk përfundoj në pankinen e Juves përshkak të pagës së lartë kërkuar nga Benitez në atë kohë, kurse në Juventus përfundoj Luigi Del Neri.

Juventus do të mundohet ta sjell trejnerin e Realit, Hoze Morinho mirpo janë shansat e vogla pasi që Morinho ka deklaruar se dëshira e tij është rikthimi në Premier League. - Përktheu GrandeJuve.