17 shkurt 2011

Beck mes Bayernit dhe Juves

Andreas Beck ka kontratë me Hoffenheim deri 2012, por një gjë është e sigurt se ai gjatë afatit kalimtar të verës do të transferohet në një klub të madh.

Reprezentuesi gjerman ka mjaftë oferta por ai është në mes skuadrën Bayern Munchen dhe asaj të Juventusit. Beck është edhe kapiten i Hoffenheim. /Juventus-Fans/