06 shkurt 2011

Aquilani: Matri dhe Toni bëjnë dallimin në lojë

Mbrëmë ishte nata e Matrit dhe Tonit, mirpo për fitoren kundër Caglarit e merituan dhe kontribuan gjith skuadra.

Juventus dominoj gjat tër ndeshjes, si domos në pjesën e parë. Këto tri pikë kanë një domethënje të madhe për Juventusin që ikan dhënë kurajo pas disa rezultateve zhgënjyese në takimet e kaluara.

Toni është një kampion që na ka munguar, Matri ka shenuar golat që e vendosen takomin, sulmuesit e realizuan ndeshjen në skuadren tone - Deklaroj Aquilani përktheu GrandeJuve