13 shkurt 2011

Analiza Sportive në GrandeJuve

Përfundoj Java 25 e Kampionatit Italian, ne në GrandeJuve kemi filluar një Analiz Sportive me shpres në rezultate të mira që të mërrijm fazen e Champions Leagues.

Rezultatet e Javes 25 (Ne do ti analizojm vetëm ato ndeshje të cilat synojn një vend në Champions League)

12.02.11 18:00 Milan - Parma 4-0
12.02.11 20:45 Roma - Napoli 0-2
13.02.11 12:30 Palermo - Fiorentina 2-4
13.02.11 15:00 Brescia - Lazio 0-2
13.02.11 15;00 Cesena - Udinese 0-3
13.02.11 20:45 Juventus - Inter 1-0

Milan - Parma 4-0 *Milano arriti të shenoj një fitore drejt rrugëtimit për Scudeto. Golat për Milanon i shenuan: 1-0 C.Seedorf, 2-0 A.Cassano, 3-0 Robinho, 4-0 Robinho. Milano renditet e para në tabel me 52 pikë të fituara, kurse Parma Mbetet në vendin e 15 me 26 pikë*.

Roma - Napoli 0-2 *Napoli arriti një fitore të vlefshe kësaj rradhe si mysafir i Romes, duke shenuar fitore me dy golat e Edison Cavanit. Napolli gjindet në vendin e dytë me 49 pikë të fituara kurse Roma në poziten e 8 me 39 pike të fituara por me një ndeshje më pakë të zhvilluar.*

Palermo - Fiorentina 2-4 *Fiorentina befason Palermon duke shenuar një fitore të rëndësishme në udhëtim me rezultat 4-2, me golat e shenuar nga: 1-0 J. Pastore (Pal), 1-1 A.Gilardino (Fio), 2-1 A.Nocerino (Pal), 2-2 M.Camporese (Fio), 2-3 C.Bovo (Pal - Auto Gol), 2-4 R.Montolivo (Fio). Fiorentina ka grumbulluar 32 pikë dhe gjindet në pozitën e 10 po ashtu edhe Fiorentina ka një lojë më pakë të zhvilluar. Palermo me këtë humbje pozicionohet 7 në tabel me 40 pikë të fituara*.

Brescia - Lazio 0-2 *Lazio shenon një fitore të rëndësishme, Lazio përfitoj nga ndeshja Juve-Inter, ku Juve shenoj fitore dhe ja mundesoj Lazoios që nga pozita e 4 të kalojë në atë të pozites tre me 45 pike të fituar. Brescia me këtë humbje e ka thelluar veten në zonen e rrezikut për tu larguar nga Serie A. Golat për lazion i shenuan: A.Gonzalez dhe L.Kozak*

Cesena - Udinese 0-3 *Udinese arriti edhe një fitore në udhëtim, mposhti skuadren e Erion Bogdanit me rezultat të thellë 0-3, dhe fitoj një vend më lart në renditjen tabelare, fal humbjes së Pallermos kundër Fiorentinës. Golat për udinen i shenuan G.Inle dhe dy gola A.Dinatale. Cesena me këtë humbje mbetet në poziten e 17 me 23 pikë të fituara*.

Juventus - Inter 1-0 *Derbi D`Italia i takoj Juventusit. Juve rikthehet te fitorja e dytë radhaz, kjo fitore është e vecant pasi që përball kishim një skuadër që shpirtrisht urrehet nga tifozet Bianconer. Juve shenoj fitore minimale 1-0, me golin e Alessandro Matrit dhe perveq kësaj Fitore Juve rrëmbeu edhe dy vende në rënditjen tabelare fal Gabimeve të bëra nga Palermo dhe Roma. Juve rënditet 6 në tabel me 41 pikë të fituar vetëm 3 pik më pak se vendi i katert kurse vetëm 4 pik larg vendit të tretë. Tashmë na presin dy ndeshje para sfides me milanon, kështu që të diellen luajm me Leccen si mysafir, pastaj i presim dy ndeshje në Torino, kunder Bolognjes dhe Milanos*.

Tabela para Javës 25

1 Milan 49
2 Napoli 46
3 Inter 44 (-1 Loj)
4 Lazio 42
5 Palermo 40
6 Udinese 40
7 Roma 39 (-1 Loj)
8 Juventus 38
9 Cagliari 32
10 Chievo 31
11 Fiorentina 29 (-1 Loj)
12 Bologna 29
13 Genoa 28
14 Sampdoria 27 (-1 Loj)
15 Parma 26
16 Lecce 24
17 Catania 23
18 Brescia 22
19 Cesena 21
20 Bari 14

Tabela pas Javës 25

1 Milan 52
2 Napoli 49
3 Lazio 45
4 Inter 44
5 Udinese 43
6 Juventus 41
7 Palermo 40
8 Roma 39
9 Cagliari 35
10 Fiorentina 32
11 Chievo 31
12 Sampdoria 30
13 Genoa 29
14 Bologna 29
15 Parma 26
16 Catania 26
17 Lecce 24
18 Brescia 22
19 Cesena 21
20 Bari 15

Ne vazhdim mund të informoheni për qiftet e 5 Javëve në vazhdim.

16.02.11 20:45 Fiorentina - Inter (takimi i mbetur)

Java 26

19.02.11 20:45 Inter - Cagliari
20.02.11 13:30 Lecce - Juventus
20.02.11 15:00 Chievo - Milan
20.02.11 15:00 Genoa - Roma
20.02.11 15:00 Lazio - Bari
20.02.11 15:00 Udinese - Brescia
20.02.11 20:45 Napoli - Catania

Java 27

26.02.11 15:00 Juventus - Bologna
27.02.11 15:00 Palermo - Udinese
27.02.11 15:00 Roma - Parma
27.02.11 15:00 Cagliari - Lazio
27.02.11 20:45 Sampdoria - Inter
27.02.11 20:45 Milan - Napoli

Java 28

04.03.11 20:45 Lecce - Roma
05.03.11 20:45 Juventus - Milan
06.03.11 15:00 Napoli - Brescia
06.03.11 15:00 Udinese - Bari
06.03.11 15:00 Inter - Genoa
06.03.11 20:45 Lazio - Palermo

Java 29

13.03.11 Milan - Bari
13.03.11 Roma - Lazio
13.03.11 Brescia - Inter
13.03.11 Genoa - Palermo
13.03.11 Cagliari - Udinese
13.03.11 Parma - Napoli
13.03.11 Cesena - Juventus

Java 30

20.03.11 Udinese - Catania
20.03.11 Lazio - Cesena
20.03.11 Inter - Lecce
20.03.11 Napoli - Cagliari
20.03.11 Fiorentina - Roma
20.03.11 Juventus - Brescia
20.03.11 Palermo - Milan