07 shkurt 2011

Amauri e mban Juven në mendje

Parma, 7 shkurt – Sulmuesi Carvalo Amauri ka shënuar gol në ndeshjen e se dielës ndaj Fiorentinas (1:1). Ai ndihet i kënaqur për formën dhe golin që shënoj, por ende e ndihen vetën si lojtar të Juventusit.

“Jam i kënaqur me performancën e treguar, dhe me atë se jam kthyer të goli duke i heshtur kritiket. Unë isha i lënduar dhe është e rëndësishme se fillova në ketë mënyre. Unë jam një lojtar i Juventusit që nga 30 qershori dhe përsëri dua ta mbaj fanellën e kësaj skuadre”, tha Amauri.