15 maj 2011

Super JuveNews Liga - Rezultatet e Javes 37


Një Javë para përfundimit të Edicionit të tretë të "SUPER JUVENEWS LIGA" shpallet Kampion MILAIM RUSHITI i cili është 15 pikë larg vendit të dytë dhe kështu shpallet Kampion i "SUPER JUVENEWS LIGA" ku në loj kanë mbetur edhe 8 pikë.

Ja urojm Milaim Rushiti Titullin e parë në edicionin e tretë dhe mbesim me shpresë që Edicioni i katërt që fillon më 28-29 gushtë të jetë edhe më i madhë..

Me respekt ADMIN BESSI.

Java 37 15.05.2011

Napoli - Inter (1-1)
Parma - Juventus (1-0)
Liverpool - Tottenham (0-2)
Blackpool - Bolton (4-3)
Villarreal - Real Madrid (13)
Almeria - Mallorca (3-1)
Bayern Munich - Stuttgart (2-1)
Hoffenheim - Wolfsburg (1-3)

Milaim Rushiti - 4 pike

Napoli - Inter (1) jo
Parma - Juventus (2) jo
Liverpool - Tottenham (1) jo
Blackpool - Bolton (1) po
Villarreal - Real Madrid (2) po
Almeria - Mallorca (2) jo
Bayern Munich - Stuttgart (1) po
Hoffenheim - Wolfsburg (2) po

Beslind Dragusha - 1 pike

Napoli - Inter (2) jo
Parma - Juventus (2) jo
Liverpool - Tottenham (x) jo
Blackpool - Bolton (x) jo
Villarreal - Real Madrid (1) jo
Almeria - Mallorca (2) jo
Bayern Munich - Stuttgart (1) po
Hoffenheim - Wolfsburg (x) jo

Endrit Mustafa - 3 pike

Napoli - Inter (1) jo
Parma - Juventus (2) jo
Liverpool - Tottenham (1) jo
Blackpool - Bolton (1) po
Villarreal - Real Madrid (2) po
Almeria - Mallorca (2) jo
Bayern Munich - Stuttgart (1) po
Hoffenheim - Wolfsburg (1) jo

Genc Hoxhaxhiku - 4 pike

Napoli - Inter (1) jo
Parma - Juventus (2) jo
Liverpool - Tottenham (1) jo
Blackpool - Bolton (1) po
Villarreal - Real Madrid (2) po
Almeria - Mallorca (1) po
Bayern Munich - Stuttgart (1) po
Hoffenheim - Wolfsburg (x) jo

BesLind Kastrati - 3 pike

Napoli - Inter (1) jo
Parma - Juventus (2) jo
Liverpool - Tottenham (1) jo
Blackpool - Bolton (1) po
Villarreal - Real Madrid (2) po
Almeria - Mallorca (x) jo
Bayern Munich - Stuttgart (1) po
Hoffenheim - Wolfsburg (1) jo

Labinot Ademi - 4 pike

Napoli - Inter (1) jo
Parma - Juventus (2) jo
Liverpool - Tottenham (1) jo
Blackpool - Bolton (1) po
Villarreal - Real Madrid (2) po
Almeria - Mallorca (x) jo
Bayern Munich - Stuttgart (1) po
Hoffenheim - Wolfsburg (2) po

TABELA

1.Milaim Rushiti 136 pik
2.Beslind Kastrati 121 pik
3.Beslind Dragusha 120 pik

4.Labinot Ademi 98 pik
5.Endrit Mustafa 96 pik
6.Genc Hoxhaxhiku 92 pik
7.Shkelzim Halimi 64 pik
8.Arjan Ramadani 51 pik
9.Valmir Zeqiri 27 pik
10.Adil Latifi 20 pik
11.Edmond Krasniqi 15 pik
12.Rilind Kastrati 13 pik
13.Bujamin Zeqiri 11 pik
14.Sevdaim Arifi 10 pik
15.Alban Manxhuka 1 pik
16.Ramadan Ademaj 0 pik

Java 38 22.05.2011

Juventus - Napoli (?)
Udinese - AC Milan (?)
Aston Villa - Liverpool (?)
Newcastle - West Bromwich (?)
Deportivo La Coruna - Valencia (?)
Espanyol - Sevilla (?)
Paris Saint Germain - Lille (?)
Toulouse - Bordeaux (?)

Afati i fundit data 20.05.2011 - ora 0:00
VREJTJE: Letrat të cilat nuk arrij brenda afatit të parapar nuk do të pranohen, deri me tani kemi bërë dy lëshime, por sa po më duket mu, epizoda e gabimeve po vazhdonë.