20 maj 2011

Pastore largohet nga Palermo?


Klienti i tij ka qenë i lidhur më një transferim tek Barcelona dhe Manchester City këtë sezon.

Ai ishte pyetur: “ Mund të thoni 100 përqind se Pastore do të mbetet tek Palermo ? “, ai u përgjigj për TMW me: “Jo”.

“Çdo lojtar në botë ka çmimin e tij”, u shpreh agjenti i Argjentinasit, Marcelo Simonian.
/JUVENEWS.TK/