19 maj 2011

Platini: “Juve, mund vetëm të përmirësohesh”


Ish lavdia juventine mes ironisë dhe dëshpërimit, në mikrofonat e Premium Calcio, komentoi momentin e Juventusit nga Dublini :

“Nëse mund t’u premtoj Juventusit një Scudetto në mandatin e ri 4 vjecar?

Do të më duhet më shumë se 1 mandat duke parë situatën aktuale. Gjithsesi, Juventus duhet të jetë pozitiv, nuk mund të luajë kaq keq, kështu që ka vend vetëm për përmirësim” /FCJUVENTUS-NEWS/