20 maj 2011

Tevez pohon: Dua të largohem


Carlos Tevez ka zbuluar se ai me gjithë mend dëshiron të largohet nga Manchester City.

“Dua të largohem nga Manchester City. Futbolli ka ndryshuar shumë për mua dhe nuk e di nëse do t’ia dal të luaj në Kupën e ardhshme Botërore. Dhe kjo nuk ka të bëjë asgjë me atë nëse zgjidhem ose jo”.

“Jam trajtuar shumë mirë këtu dhe jam falënderues. Po ashtu kam dhënë gjithçka për klubin për të nxjerrë rezultatet që kemi nxjerrë. Por kam nevojë të ndryshoj skenë”, ka thënë Tevez.
/JUVENEWS.TK/