21 maj 2011

Mancini: Juventusi nuk e ka kërkuar kurrë Balotellin


Trajneri i Manchester City Roberto Mancini ka mohur gjithçka se ka pasur një interesim të Zonjës së Vjetër për Mario Balotellin gjatë këtij sezoni dhe ai mohon gjithçka se do të ketë ndonjë interesim në merkato.

Siaps shtypit Italian thuhej se Juventusi dhe Balotelli ishin shumë pranë njëri-tjetrit dhe mendohej se do të kishte ndonjë marrëveshje ndërmjet tyre, por Mancini ka mohuar gjithçka rreht kësaj polemike.
/JUVENEWS.TK/