19 maj 2011

Agjenti Rolandos: “ Në Itali e kërkon vetëm Juventusi”


Agjenti I Rolandos, Tirri, shprehet i lumtur për kupën e fituar nga i asistuari i tij dhe kërkon të sqarojë situatën aktuale për mikrofonat e Premium Calcio:

“Rolando është nga mbrojtësit më të mirë në qarkullim dhe kërkohet nga shumë ekipe elitare europiane. Është normale që dje kishte edhe drejtues të Interit sepse ishte një finale. Kishte vëzhgues nga e gjithë Europa.

Ajo për c’ka mund t’ju siguroj është fakti se deri më tani, Juventus është e vetmja skuadër Italiane që është vënë në gjurmët e tij. Lojtari kushton 15 mln euro dhe bardhezinjtë duken të bindur për të hyrë në bisedime” – thekson Tirri.
/FCJUVENTUS-NEWS/