31 maj 2011

JuveNews.TK - Lajmrim


Të nderuar dhe të respektuar vizitor përshkak të disa problemeve që po i hasim me linkun "BLOGGER.COM", për një kohë të pa caktuar "LAJMET" do të postohen në brendësin e wev faqes sonë.

Për ti lexuar "
LAJMET" klikoni në http://www.juvenews.tk/ më pas klikoni tek Rubrika "FLESH LAJME" dhe to të informoheni mbi ngjarjet më të reja për skuadren e Juventusit.

Po ashtu edhe në Faccebook duke klikuar:
http://www.facebook.com/pages/JUVENEWS/178750222146338

Ju falenderojm për mirkuptim - Me Respekt:
Milaim Rushiti