07 maj 2011

Quagliarella është shëruar


Eta Beta Quagliarella, siç e quajn tifozët duket krejtësisht i përgatitur, tashmë i mbetet vetëm trejnerit Luigi Del Nerit se a do ta aktivizoj në ndeshjen e radhes.

Shërim i tij ka shkuar mirë dhe më shpejt se kishin qenë të planifikuara, kështu që Del Neri, nëse mjekët Juventus i jepin driten e gjelbërt, ai mund në të tri ndeshjet e fundit të sezonit të llogarisin në shërbimet e sulmuesit.

Nëse arrit gjyren e gjelbërt nga mjekët që Quagliarella mund të luaj, do të ishte një plus i madhë për Del Nerin në rrugu drejt arritjes në Champions League.
/JUVENEWS.TK/