13 maj 2011

Parma-Juve, më të rejat nga dy kampet


Parma, Amauri në dyshim sepse po stërvitet vetëm. Kanë punuar në mënyrë të diferencuar edhe Olveira, Palladino, Pavarini dhe Pisano. Parma ka fituar një miqësore 16-0 kundrejt një skuadre që quhej Juventus Club.

Për Juventusin ndalet Aquilani gjatë stërvitjes. Ai ndjeu një shqetësim në kofshën e djathtë dhe është në dyshim për Parmën. Mund të rekuperohen Felipe Melo kurse Krasic i skualifikuar do të zëvëndësohet nga Pepe. Në sulm nuk përjashtohet 3 dhëmbëshi Toni-Matri-Del Piero. /fcjuventus-news/