02 maj 2011

Njoftim: SOCCER MANIA


Nga data 03.05.2011 (E Martë) ndërmarrja per furnizim me produkte sportive 100% origjinale siç janë Dresat,Shorcet,Trenerkat dhe gjëra tjera, SOCCER MANIA hap lokalin në Prishtinë te Restorant Rugova,afër PTK-së

Ju mirëpresim të vini dhe të na vizitoni, nuk do të zhgënjeheni …

KONTAKTI :

http://www.facebook.com/pages/Soccer-Mania/122741961137329
e-maili : soccermania@hotmail.ch
044-455-100 & 044-243-677