02 maj 2011

Nedved-Baldini, takim për Bufonin


Dukeshin si të lëna mënjanë zërat që flisnin për një kalim të Bufonit tek Roma. Por është lajmi i fundit, pas bisedës mes Nedvedit dhe Baldinit. Një këshillë ndaj administratorit bardhezi, nga drejtori i përgjithshëm i Romës.

Portieri i kombëtarës mund të veshë me të vërtet fanellën e verdhekuqve në sezonin e ardhshëm. Paga e tij në Torino është 6 milionë euro, por Xhixhi do të ishte i gatshëm të pranonte ulje rroge.
/JUVENEWS.TK/