13 maj 2011

Nasri zgjat kontratën me Arsenalin?


Arsenal ende shpreson të gjejë një gjuhë të përbashkët me mesfushorin francez Samir Nasri, kontrata e të cilit përfundon në qershor 2012.

Bisedimet kanë rifilluar në mes Arsenalit dhe 23 vjeçarit francez, dhe sipas mediave angleze “Gunners” kanë ofruar një kontratë të re katër-vjeçare për mesfushorin e tyre.

Në qoftë se negociatat dështojnë, Juventus dhe Inter Milan janë të gatshëm ta mirëpresin në rradhat e veta.
/JUVENEWS.TK/