11 maj 2011

Milani kërkon Trezeguet


Sulmuesi i Herculesit, David Trezeguet do të largohet nga klubi dhe sipas të gjitha gjasave do të transferohet në Itali pasi Milani ka shprehur një interes serioz për të.

Sussidiario tregon se Milani kërkon që të transferoj edhe një sulmues ndërsa si ideal për Rosonerët do të jetë David Trezeguet të cilët ata kanë shprehur interes për të.

Largimin e Trezeguet nga Herculesi e ka vërtetuar edhe agjenti i tij, Caliendo i cili ka thënë “Trezeguet të largohet në fund të sezonit? Po do ta bëj këtë gjë. Unë kam biseduar me presidentin e klubit, dhe eksperienca e Trezeguet në Spanjë do të përfundoj në Qershor”
/JUVENEWS.TK/