11 maj 2011

Marotta: Juve do të merr vendime të rëndësishme


Drejtori Gjeneral i Juventusit Beppe Marotta, pas edhe një rezultati të pa favorshëm për Juventusit ka deklaruar se Del Neri nuk është më i sigurt për pankinen e Juventusit dhe po diskutohet që shumë shpejt të sillet një trejner më i mirë.

Edhe pse Del Neri para takimit me Chievon ka bërë me dije se 100 % do tëmbetet trejner i Juventusit edhe sezonin e ardhshëm, mirpo pas barazimit me Chievom 2-2, situata është ndrëshuar.

Ne kemi ide të qarta dhe plane për të mirën e Juventusit, ne do të punojmë shumë shpejt na informon Marotta. Ne nga java e ardhshme do të marrim vendime të rëndësishme.

Del Neri ka kantrat deri në 2012-tën, mirpo ne po punojm për zgjidhjen e cila do të jetë më e mira për të ardhmen, ne kemi ide të qarta dhe shumë shpejtë do të kemi dakime të veçanta për të miren e Juventusit ka deklaruar Marotta.

Ne nuk kemi pësuar në tet takimet e fundit, mirpo në 4 barazimet ne në tri ndeshjet kishim avandazh prej dy golave. Që gjithcka të jetë e bukur, Juve duhet të fitoj kur epërsin e ka prej dy golave dhe ti rikuperoj pikët e humbura. Ne nuk kemi pasur hohë të mjaftueshme vitin e kaluar dhe ne duhet që të plotësohemi në merkaton e verës.

Rezultatet deri me tani po tregojn se pesha nuk është e njëjt në skuader, duhet që këtë verë të punojm në risit e kualitetit që të përmirsomi dhe që këto gabime mos të përsëriten kurr më në historin e Juventusit deklaroj Marotta.
/JUVENEWS.TK/