10 maj 2011

Marchisio dhe Krasic janë të Suspenduar


Pas barazimit dhe hubjeve të pikëve kundër Chievos në Olimpiko të Torinos, Juve për shkak të kartonave në takimin kundër Parmes nuk mund të llogarit në Claudio Marchisio dhe Milos Krasic.

Nga ana tjeter skuadra e Parmes nuk ka probleme me futbollist të suspenduar.

Lajme të mira vijnë për Juventusin ku në takimin e fundit do të luaj kunder Napolit në Torino do të mungoj Edison Cavani i cili ka mar një suspendim prej tri ndeshje moslojë.
/JUVENEWS.TK/