04 maj 2011

Madheshtia Moggi thote se Del Neri do te rikonfirmohet ne Juventus


I madhi Luciano Moggi ne nje intereviste ka deklaruar qe tifozet e Juventusit nuk besojne ne martesen ndermjet Mazzarit dhe Juventusit. "Nese me pyesni mua une ju them qe Mazzari do te rikonfirmohet tek Napoli dhe Del Neri poashtu tek Juventusi".

Ndersa sa i perket stinorit te mrekullueshem te Napolit ai ka lavderata te medha per Mazzarin te cilit i thote se nuk e di as vete se si ka arritur deri ketu Napoli dhe ka shume gjera qe kane ndikuar per nje kampionat te shkelqyer poashtu ai lavderon Napolin per vendin qe i ka zene skuadrave te nje kalibri me te larte si Juventus, Roma dhe Genoa. /Juventus-fans.net