04 maj 2011

Liverpool kerkon Melon ne shkembim per Aquilanin


Duke u bazuar ne mediat Britaneze, Liverpooli i ka bere oferte Juventusit per nje shkembim ndermjet Melo's dhe Aquilanit i cili kerkohet me ngulm nga Juventusi.

Mirepo eshte cmimi i tij i cili e zbehe kete transferim, sidocofte Juventusi tani duhet te mendoje se cilin nga keta deshiron ta mbaje. Gjate diteve ne vijim priten te lajme te reja rreth te ardhmes se Aquilanit, data e fundit per transferimin e tij pritet te jete 15 Maj. /Juventus-fans.net