17 maj 2011

Live-Në selinë e Juves takohen Agnelli dhe agjenti i Aguero


16.10 Erdhi para pak minutash në selinë bardhezi Andrea Agnelli, për të marr pjesë në mbledhjen mes Juse’ Segui, agjent i Aguero dhe Sissoko.

15.37 Në selinë e Juventusit mblidhen Marotta, Paratici dhe Jose’ Segui dhe 2 bashkëpunëtorë. Arritja tek Aguero është shumë e vështirë por bisedimet janë hapur dhe po përgatitet një ofertë në lartësinë e fenomenit argjentinas

Njëri nga bashkëpunëtorët mendohet se është Hernan Reguera, agjent që ndjek nga afër El Kun Aguero si për cëështjet kontraktuale ashtu edhe marrdhëniet me drejtuesit e ekipit.Ky është konfirmimi se Juventusi po bisedon për përfshirjen e Sissoko dhe Aguero në 1 marrveshje. /FCJUVENTUS-NEWS/