17 maj 2011

Trezeguet transfer i qëlluar për Napolin


Sulmuesi francez David Trezeguet do të ishte njeriu i duhur për Napolin, sidomos për të pasur sukses në Ligën e Kampionëve- ka thënë agjenti i tij, Antonio Caliendo.

Pas rënies së Herculesit në Secunda Division, pritet që 33-vjeçari të largohet, ndërsa krahas spekulimeve për rikthimin e tij në Serie A, thuhet se ai mund të transferohet te Napoli.

“Interesimi i Napolit për të nuk është asgjë e re. Shumëçka është thënë së fundmi. Por para se të ndodhë diçka, Napoli duhet të perëndohet te kërkesat e trajnerit dhe të flasë me Walter Mazzarrin”, ka thënë Caliendo.
/JUVENEWS.TK/