07 maj 2011

Juventus vs Chievo


JuveNews.Tk është e vetmja faqe që ju sjell informacione më të hollsishme për Juventusin, në vazhdim mund të informoheni mbi të gjitha rezultatet e zhvilluara ndermjet Juves dhe Chievos..

Gjithçka për Juventusin në www.JuveNews.Tk

31.08.1994 Coppa Italia Juventus-Chievo 0-0 P
21.09.1994 Coppa Italia Chievo-Juventus 1-3 V
15.09.2001 Campionato Juventus-Chievo 3-2 V
27.01.2002 Campionato Chievo-Juventus 1-3 V
19.01.2003 Campionato Chievo-Juventus 1-4 V
24.05.2003 Campionato Juventus-Chievo 4-3 V
14.09.2003 Campionato Chievo-Juventus 1-2 V
01.02.2004 Campionato Juventus-Chievo 1-0 V
31.10.2004 Campionato Juventus-Chievo 3-0 V
13.03.2005 Campionato Chievo-Juventus 0-1 V
28.08.2005 Campionato Juventus-Chievo 1-0 V
18.01.2006 Campionato Chievo-Juventus 1-1 P
09.11.2008 Campionato Chievo-Juventus 0-2 V
05.04.2009 Campionato Juventus-Chievo 3-3 P
23.08.2009 Campionato Juventus-Chievo 1-0 V
17.01.2010 Campionato Chievo-Juventus 1-0 S
19.12.2010 Campionato Chievo-Juventus 1-1 P

/JUVENEWS.TK/