04 maj 2011

Hulk kushton 100 milion euro


Presidenti i Porto's, Pinto da Costa ka deklaruar per mediat Portugeze, se ka dhene cmimin e tij per Hulk.

"Une deri em tani nuk kam pasur asnje oferte per Hulk, dhe te gjithe lojtaret e mi kane nje klausole per tu paguar ne rast largimi.

Klausola e Hulk'ut eshte 100 milion euro, keshtu qe ose paguani kete shume ose kerkoni dike tjeter." /Juventus-fans.net