09 maj 2011

Formacionet e mundshme të Juventus Chievo


Bëhen të ditura formacionet që do të hedhin në fushe Juventus dhe chievo në përballjen e së hënës në orën 20.45.

Juventus(4-4-2)
Buffon, Motta, Barzagli, Chiellini, Grosso, Krasic, Aquilani, Marchisio, Pepe, Krasic, Matri, Del Piero

Chievo(4-3-1-2)
Sorrentino, Sardo, Andreolli, Cesar, Mantovani, Fernandes, Rigoni, Constant, Bogliacino,Pellissier, Thereau . /fcjuventus-news/