07 maj 2011

Del Piero falënderon të gjithë


Legjenda e Juventusit, Alessandro Del Piero, u ka shkruar një letër të hapur klubit, tifozëve, agjentit dhe mjekëve pas rinovimit të kontratës me Zonjën e Vjetër.

“Unë kam pasur nevojë për disa orë për ta mbledhur veten që të shprehem këtu, në këtë rast pasi ju më bëtë të ndihem në mënyrë të veçantë”.

“Nuk është e lehtë, sepse ndjenjat, emocionet dhe domethënia e asaj që ndodhi dje është aq e madhe, tani pas 18 vitesh qëndrimi. Falënderoj të gjithë”, shkroi Del Piero.
/JUVENEWS.TK/