14 maj 2011

Buffon - "Me valixhet gati"


Presidenti i klubit të Juventus, John Elkann i ka habitur të gjithë me përgjigjen e tij lidhur me të ardhmen e portierit të ekipit bardhezi, Gianluiggi Buffon.

"Portieri ynë ka rreth një vit e gjysmë që nuk luan", ka deklaruar Elkann, duke lënë të kuptohet se rrugët Buffonit dhe Juves mund të ndahen.

Ndërsa është pritur plot optimizëm deklarata tjetër e Elkann që duke aluduar për Karim Benzema u shpreh "Lavdinë nuk mund të na i kthejë vetëm një lojtar".
/JUVENEWS.TK/