06 maj 2011

Barzagli: Ne do të bëjmë më të mirën


Mbrojtësi i Juventusit Andrea Barzagli në disa ndeshje ka luajtur shumë mirë.

Kontrata e Del Pieros?

Ai atë e ka merituar, ai është një shembull si në fushë ashtu edhe jasht saj, posaqerisht për gjeneratat e reja.

Në disa ndeshjet e fundit kam luajtur shumë mirë, megjithatë janë pritur rezultate shumë më të mira këtë sezin, dhe për këtë duhet të bëjmë më të miren dhe të jepim gjithçka nga vetvetja që ta byllim këtë kampionat sa më mirë.

Barzagli është shumë i lumtur me vazhdimin e kontrates të kapitenit Alex Del Pieros:

Ai këtë e meriton.. Gjdo ditë e shofë dëshirën e tijë për të stërvitur dhe për të luajtur, po them edhe një herit se ai është një shembull në fushë si dhe jashtë sajë, është një lejtar që do tna mungon shumë kur të largohet.

Nëse Del Piero do t`ju ftonte për pije, si do të reagioni?

Do të pranoja sigurisht, ne jemi shokë të skuadres dhë gjithnjë jemi bashk deklaroj Barzagli.
/JUVENEWS.TK/